Fedezze fel Liptó varázsát szállodánkban!

A Hotel Mníchben csodálatos pillanatokat és maradandó élményeket szerezhet, köszönhetően festői fekvésének, kitűnő személyzetének és magas színvonalú szolgáltatásainak.

Kis tavunk partján pihenve, vagy sportolás megcsodálhatja a környező hegyeket és végtelen erdőket , amelyek kétség kívül Szlovákia legszebb részeihez tartoznak. Szakácsaink specialitásait nemcsak éttermünkben, hanem tematikusan berendezett csűrben és hodályban is megkóstolhatják.

Konferenciák és csapatépítés

A jó megközelíthetőség (csak 11 km a D1 autópályától), 3 különterem 100 fő részére, komplex szolgáltatások a szálloda területén belül, olyan értékek, amelyeket céges megrendelőink magasan értékelnek. Szívesen készítünk az Ön cége számára is személyre szabott ajánlatot.

Esküvők & Családi ünnepek

A csodálatos fekvés és a nyugodt környezet biztosítja a családi rendezvények sikerének alapját. Kiváló konyhánk és barátságos személyzetünk segítségével felejthetetlen élményt adhat szeretteinek.

Csapatépítés

Szívesen adunk személyre szabott ajánlatot.

részletek

Konferenciák

Használja ki 3 különtermünket.

részletek
01

Csomagajánlatok

Válogasson kedvező árú lehetőségekből.

részletek

Családi pihenés

Szünidő felejthetetlen élményekkel kedvező áron.

részletek
02

Különleges lakodalmak, esküvők, komplex szolgáltatásokkal.

Viac

„Szerzeteseink” grilleznek a csűrben.

Viac

Vendégeink értékelései

Olvassa el a Tripadvisor értékeléseit Tripadvisor.com

tripadvisor 2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok